Gość s6s Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Proszę źle nie zrozumieć, nie chcę innej skórki, ta systemowa wydaje się OK, tylko ten Graficzny-Multi-EPG trochę mnie wkurza, pokazuje za mało kanałów naraz, aby się przekopać przez całą listę to trzeba ciąglę naciskać klawiszami +/- pilota, a i tak nie da się porównać. Tak wiem że w innych skórkach pokazuje większą ilość wierszy=kanałów, ale za to mają inne problemy. Też nie mówcie żeby zainstalować CoolTVguide bo strasznie wolno działa, o wiele wolniej niż Graficzny-multi-EPG. To co, nie dałoby się poddać tuning-owi jak wygląda GMEPG, w którym pliku ma swoje ustawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dopisać do settings config.misc.graph_mepg.items_per_page = ilość_wierszy Oczywiście potrzebna względnie nowa wersja obsługująca te funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s6s Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 a ta w Graterlii2 obsługuje ją? oj niestety u mnie taki wpis: config.misc.graph_mepg.items_per_page=9 totalnie nic nie daje, nic nie pomyliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nie wiem. Możesz wrzucić wersję ode mnie, która jest tu we wtyczkach i ma już pozmieniane te wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s6s Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 biorę wersję od Ciebie, ale wyświetla ŹLE, nie ma napisów wewnątrz pasków! poza tym wygląda jak na zdjęciach, ale bez napisów to raczej bezużyteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Widocznie brakuje Ci czcionek w systemie, albo masz błędy w ustawieniach skórki. W każdym razie na pkt silver i infinity hd działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s6s Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 tylko korzystam z tej systemowej skórki, ale po zrobieniu drobnych modyfikacji działa, tutaj opisuję jak: http://forum.xunil.pl/index.php?topic=711.msg8740#msg8740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi