ojapierdziu Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam Czy oryginalny pilot do dekoderów N nBox - uniwersalny (ze zdjęcia) umożliwia jednoczesną obsługę dekodera platformy n i telewizora będzie kompatybilny z BLSA z Gratelią na pokładzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jeżeli w/w pilot działa poprawnie z dekoderami N-ki powinien działać również na Graterli. Ja doświadczenia wiem że różnie bywa z tymi "uniwersalnymi" a widziałem już przeróżne podróby pilota platformy N (wizualnie "prawie" nie odbiegały od org.) natomiast ich działanie z dekoderem na poziomie dostatecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koenig-August Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Potwierdzam, te piloty działają idealnie z Gratelia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Lux. Najlepszy pilot jaki w łapie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EcstasyxXx Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Czy w/w pilot dobrze działa z tv samsunga - włącz/wyłącz, głośniej/ciszej? A jakby chodziło jeszcze wybranie źródła source to już całkiem miód 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nimloth Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Czy w/w pilot dobrze działa z tv samsunga - włącz/wyłącz, głośniej/ciszej? A jakby chodziło jeszcze wybranie źródła source to już całkiem miód 8) Włącz/wyłącz - działa Głośniej/ciszej - nie działa (albo nie wiem jak użyć) Wybór źródła - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EcstasyxXx Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Włącz/wyłącz - działa Głośniej/ciszej - nie działa (albo nie wiem jak użyć) Wybór źródła - działa Ok, dzięki. Na głośności najbardziej mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja mam Samsung i wsio działa Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EcstasyxXx Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Pilot z G1 działa bardzo dobrze, ale niestety z tv w ogóle nie współpracuje - nic nie działa... Nawet taka podstawowa funkcja jak włączanie i wyłączanie. Może trzeba coś ustawić/zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Octopus Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Musisz zaprogramować firmę telewizora, instrukcja: http://ncplus.pl/~/media/ncplus/Dokumenty/Instrukcje%20obs%C5%82ugi/Instrukcja%20obs%C5%82ugi%20uniwersalnego%20pilota%20programowalnego.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EcstasyxXx Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Musisz zaprogramować firmę telewizora, instrukcja: http://ncplus.pl/~/media/ncplus/Dokumenty/Instrukcje%20obs%C5%82ugi/Instrukcja%20obs%C5%82ugi%20uniwersalnego%20pilota%20programowalnego.pdf Wszystko świetnie działa. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi