Gość charlie112 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam. W dniu wczorajszym zadałem tutaj pytanie o problemy ze zmianą mapowania przycisków pilota w Gangrenie 2. Przypisanie regulacji głośności do bocznych strzałek powoduje zawieszenie się odbiornika. W związku z tym zwróciłem się do Was o pomoc. Wczoraj mój post został usunięty, a na maila przyszła wiadomość: "Wysłana wiadomość brzmi: Za powielanie tematów 10% ostrzeżenia. Temat zamykam. U nas są inne zasady. Regulamin/netyketa się kłania. Najpierw szukasz, potem pytasz. To o czym piszesz już przerabialiśmy i odpowiedź już padła. Pisząc o czymś po raz kolejny zapychasz forum i robi się nieporządek. Tego tu się nie toleruje. Mimo wszystko wierzę, że odpowiedź znajdzisz i zostaniesz z nami :)" Jak widać - dopuściłem się niebywałego przestępstwa... Jedyna informacja jaką udało mi się wywęszyć na forum, to post w którym można się dowiedzieć, że w finalnej wersji nie będzie w ogóle opcji zmiany mapowania przycisków(cóż za "niesamowity" rozwój...). Wiadomość ta nakłoniła mnie do przejścia na Hyperiona, gdyż tam można liczyć na jakiekolwiek wsparcie i nie ma takiej ignorancji jak tutaj. No! teraz możecie usunąć moje konto, gdyż już nie będzie mi potrzebne. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Więc Powodzenia ;D Nikt nie będzie płakał ,tym bardziej skoro nawet nie Umiesz poszukać, tego co opisane jest na Forum. Wiec jeszcze raz - Pa Pa :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ja bym +20% dał i zlał jak to kolega powiedział :) A tak serio: Nasze działania maja za zadanie utrzymać forum w czystości. Nie chcemy uzyskać bałaganu ala dvhk. Forum jest totalnie zasyfione i nieczytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi