Gość qoval Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wgrałem Graterlia 2 do BSLA i dekoder nie uruchamia się. Zatrzymuje się na napisie NETWORK INIT. Próbowałem odpalić z pena ale to samo. Jakieś sugestie czego to wina i jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Instalując na PEN odmontowałeś dyski poprawnie? Dla testu, spróbuj wyłączyć kontrole plików... (w system.conf) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Taki komunikat jest u mnie gdy mam włączony test poprawności systemu plików na dysku. Wyłącz w system.conf, a jak tuner ruszy to znaczy, że masz dużo błędów na dysku i przydałby się skan na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bzdury, w windowsie jak na żywca wyłaczysz system i po reboocie zaczyna saleć scandisk to też takie teorie snujesz? Test systemu plików ma być i już, bez względu na to co sie dzieje - czy sa problemy czy nie. Przyczyn szukaj gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi