LukaszB83 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Witam. Mam pytanie dotyczące wgrania softu GOS . Niby sie wgrywa. Logo VU+ pulsuje Przygasa podczas wgrywania. Później zaczyna gasnąć i mrugać co oznacza ze soft się wgrał. Wyłączam dekoder przyciskiem z tyłu. Wyjmuję pena. Włączam dekoder ale jest czarny ekran nic nie idzie. Przez putty updatuje soft ale to nie pomaga. Ciągle czarny ekran. Testowałem inne softy i wchodzą. A chciałem GOSa wgrać bo jest najlepszy. Co robię nie tak? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Jaką wersje wgrałeś ? Core czy GUI ? Core - przez putyy trzeba wykonać pewne funkcje GUI - powinno ruszyć jak dobrze pamiętam i trzeba trochę odczekać Edytowane 22 Listopada 2020 przez stiopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszB83 Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Próbowałem wersji CORE jak i GUI . Jest to samo. Czekałem 10 min i nic. Moze trzeba jeszcze cos w konsoli zrobic nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Przy CORE musisz znaleźć ip tunera w routerze i z putty wykonać polecenie pierwsze : sysupdate i potem: opkg install graterlia-e2gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmedmoselhi Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 i installed gos but putty cannot connect to it . it gives connection refused error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 SSH or Telnet? Port 22 or 23? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi