madree Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Witam. Mam pytanie skąd mogę pobrać paczkę potrzebną do wgrania sterowników z poziomu USB dla karty RT5370 "Lista paczek potrzebnych do rozpakowania i instalowania z kolejnością w OPKG: libgpg-error_****_sh4.ipk libgcrypt_****_sh4.ipk libgmp_****_sh4.ipk libnettle_****_sh4.ipk libgnutls_****_sh4.ipk openssl_****_sh4.ipk python-wifi-gos_****_sh4.ipk wpa-supplicant_****_sh4.ipk wireless-tools_****_sh4.ipk kernel-modules-wifi-rt5370-gos_****_adb5800xx.ipk (tutaj wybieramy paczkę na jakim chipie jest karta i na jaki tuner) enigma2-plugin-wirelesslan " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Jak znajdę kiedyś chwile to podeślę Ci obraz z zainstalowanymi tymi pakietami. Masz jakiś HUB USB żeby podłączyć równocześnie i pamięć USB i kartę WIFI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madree Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 podsyłam maila w PW, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vargburzum Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Byłbym niewymownie wdzięczny za podesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi