Frend Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 System zainstalowałem na USB. Na drugim pendrivie mam działający "stary" system. Przeniosłem pliki z /etc/oscam "starego" systemu do nowego i nic. Ponadto brak dostępu do Oscam Webif. Pobrałem aktualne pliki z kos.hdsat. I w sumie nie wiem, czy mam niewłaściwą konfigurację oscam.server, czy też system operacyjny jest przeznaczony dla ESI, a nie UHD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 System zainstalowałem na USB. Na drugim pendrivie mam działający "stary" system. Przeniosłem pliki z /etc/oscam "starego" systemu do nowego i nic. Ponadto brak dostępu do Oscam Webif. Pobrałem aktualne pliki z kos.hdsat. I w sumie nie wiem, czy mam niewłaściwą konfigurację oscam.server, czy też system operacyjny jest przeznaczony dla ESI, a nie UHD. oczywiście oscam został zainstalowany na nowym systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frend Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 tak, oscam jest zainstalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frend Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Problem rozwiązany. Prozaicznie - należało zrobić restart tunera, a nie tylko GUI. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi