Gość sewer29 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Jak uruchomić timeshift na tym tunerze? włożyłem kartę 32GB sformatowałem na pliki ext3 i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Nadajesz odpowiedni label np. data, poprawiasz fstab LABEL=data /media/data auto defaults,noatime,nodiratime 1 1 W lokalizacji nagrań ustawiasz odpowiednio ścieżkę do zapisu timeshift. W ustawieniach GUI-->Interfejs użytkownika wybierasz czas po jakim ma się uruchomić automatycznie timeshift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sewer29 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Nic z tego nie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi