Gość demilio Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Jak w temacie Nbox -- próbuje przez USB zainstalowac ale pisze ze brak MEdiascanner... Jak inaczej moge zainstalowac sterowniki do karty wi-fi?? Prosze o pomoc [warning]Pisownia do poprawy..popraw post[/warning] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gx Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Tu znajdziesz odpowiedź: https://graterlia.xunil.pl/faq/index.php?action=artikel&cat=2&id=10&artlang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 demilio[/member] Daj znać jak poszło ? Jakie problemy napotkałeś ? Jaki USB wifi wybrałeś ? Czy użyłeś nand czy USB z jakimś HUBem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ok, kupilem link usunięto,pisownia do poprawy dam znac czy dzialao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata61 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Witam To nie jest karta Fergusona tylko jakaś podróba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki7777 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Oczywiście, że nie jest i sprzedający tego też nie napisał. Tani chińczyk ale działa znośnie i jest rt5370. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Byłem świadomy że jest to tani chińczyk. Zależy mi żeby działało (wspierany chipset) a jak będzie działoło stabilnie to będzie już super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 wrzuciłem kartę 148f:7601 na razie działa. Nadal jest zabawa z nand bo niestety obecny image dla nand ma pewne issue - opisze jak zrobiłem żeby działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi