Gość carolef Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Jak w temacie. Strona by ładniej wyglądała w zakładkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelia Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Niezły pomysł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 A ja przekornie zapytam co to zmieni? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 no pisalem. upiekszy widok w pasku zakładek. taki cukierek. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 http://ereimer.net/programs/favicon-LinuxPenguin.png Ten byłby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ojciec-dyrektor Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 wznawiam prośbę i zapytanie o favicon naprawdę taka mała rzecz a ucieszy wielu z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi