Gość zjaraniec Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Szukałem na forum ale nie znalazłem. Pomyślałem sobie że fajnie było by mieć wersje regionalne TVP 3 na liście kanałów, dodałem sobie do listy stream np. TVP 3 Wrocław (http://hbbtvlive.v3.tvp.pl/hbbtvlive/livestream.php?app_id=tvpwroclaw). Po odpaleniu takiego kanału owszem działa ale dość kiepsko, obraz przycina, a dźwięk to już wogule, słychać tylko urywki w dodatku z opóźnieniem. Gdzie szukać przyczyny? Mam nbox bsla, z dyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość antraks Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jeśli zależy ci na regionalnych z netu w liście kanałów proponuje zainstalować openpli 8.6.Mam ten sam problem i na grateli nie udało mi się rozwiązać,nawet myślałem że to sprzętowy problem ale nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi