strokers Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witam Mam problem z moim BSLA - kiedys uzywałem obrazu z nand... ale coś padło więc przesiadłem sie na USB i działało. Wczoraj postanowiłem zrobić aktualizacje OPKG i przestało działać całkowicie... Po włączeniu mam napis U-Boot 1.3.1 053 wybieram USBa lub USBb i nie startuje wisi na load. Próbowałem też wgrać na pendrive najnowszy obraz graterli ale bez rezultatu. Zrobiłem wszystko wg. instrukcji tj format pendrive i rozpakowanie archiwum - wkładam pendriva i wisi na STi init ... Mam innego pendriva ze starą Graterlia i wszystko działa. Co robię nie tak ? Dodam, że nie formatowałem i nie kopiowałem pendriva pod enigmą ale pod prawdziwym linuxem ale to raczej nie powinno mieć wpływu. Jakieś pomysły jak ożywić trupa ? Pobrałem Graterlia_OS_ADB5800xx_nand.tar.gz - wgrałem na pena (wypakowałem na pena), POWER ON podpięcie prądu i wywala mi PROG za chwile fail :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A na ekranie TV coś masz? Coś pod HDMI podłączyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi