Gość Kollorowy Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Na dekoderze 5800sx BSLA zauważyłem ostatnio, że obraz przycina na kanale TVP HD, dla pewności wgrałem czysty system GOS i niestety objaw nie ustąpił. Podobny objaw występował jakiś czas temu (kilka lat wcześniej) na kanale TVN HD. Czy jest jakiś sposób aby to uleczyć? Czy macie takie zacinki u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata61 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam Kanały TVP HD działa bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Kollorowy[/member]: Sygnał po HDMI czy SCART? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuzin1992 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Miałem podobną sytuację tyle że z kanałem TVP Info. Sygnał był scart i ciągle się przycinało. Po przełączaniu na hdmi działa jak należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi