Gaspar Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Witam! Vu+ Ultimo ma dotykowe przyciski na obudowie (Power, góra/dół, +/-) podświetlane na niebiesko. tux[/member] wrzucił do repo wtyczkę LEDBrightness z OpenPLi, zainstalowała się poprawnie i regulacja podświetlenia działa. Jest jednak małe "ale". Aktualnie na przemian ujeżdżam VTI i GOS dla testów, a właśnie w VTI jest ku temu plugin, jednak ten jest bogatszy o bardzo ważną funkcjonalność względem tej z PLi. Otóż można dodatkowo regulować (czy wręcz wyłączyć) te niebieskie, "przecudnej urody guzioły", a to jest o tyle istotne, że jak w pokoju jest ciemno i idzie się lulu, to te przecudne guzioły na...lają nawet jak się je ściemni do minimum :( I tu moje pytanie, czy byłbyś skłonny przeportować, albo jakoś ugryźć ten temat inaczej jeśli względy licencyjne nie pozwolą? (próbowałem zrobić hybrydę, znaczy zainstalowałem z ręki ipk, ale po wejściu w menu wtyczek wyskoczyło info, że ten plugin jest niedostępny) ;) Dla ułatwienia podrzucam poniżej plugin z VTI i 2 skiny jak to wygląda w VTI vs GOS :) Z góry wielkie dzięki 8) EDIT, nie doprecyzowałem - chodzi o możliwość regulacji/wyłączenia podświetlenia w trybie zwykłego czuwania enigma2-plugin-systemplugins-ledbrightnesssetup_vti-11.0.0-20161129-r0r1_vuultimo.ipk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi