cr00x Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Od jakiegoś czasu (ciężko powiedzieć dokładnie) mam problem z kanałami TVP HD oraz TVP Info. Problem polega na tym, ze nie działają płynnie. Przycinają się. Znacie może przyczynę oraz sposób, jak można to naprawić? Scalono wiadomość: [time]1506715096[/time] Zapomniałem dodać: Najnowsza Graterlia SH4 nBox BSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyz Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Nie wiem czy już problem rozwiązałeś,ale wydaje mi się że problem jest po wejściu scart. Masz połączony tuner po hdmi ,czy euro_euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr00x Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 po HDMI. Wydaje mi się, że masz racje. System miałem na 100% aktualny (dbam o to) - ale pewnie miałem przestawione wyjście. Z racji mojej niecierpliwości, zainstalowałem wszystko od nowa i problemu już nie ma. Dzięki i pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi