Gość migcool Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witajcie, z miejsca napiszę, że amator ze mnie, wcześniej używałem Enigmy i nie było z tym takiego problemu jak teraz mam z OpenPli ( człowiek mi naprawiał tuner i raczył wgrać to coś). Dokładnie, nie mogę się uporać z OSCAMEM, już chyba wszędzie pchałem konfigi i nie mogę nic uruchomić, obraz nie świeci, a webif jak nie działał pomimo, że oscam.conf mam poprawnie skonfigurowany. Jaka jest właściwa lokalizacja dla plików konf dla Oscama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 nie Piszesz jaką wersje masz image ( i to dokładnie ) , w OpenPli Freebox&tux, konfigi oscama są: etc/Oscam binarka zas w: user/bin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość migcool Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzięki, właśnie webif wystartował i już spokojnie sobie poradziłem dalej, dzięki richter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi