Gość misd Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam wszystkich. W najnowszej liście kolegi richtera nie ma TV Republika. Nie wiem czy jest to świadome czy nieświadome przeoczenie. Uważam jednak iż my , ludzie z branży satelitarnej powinniśmy dostarczać pełne dane. Bez względu na poglądy polityczne i prezentowane treści. Pozdrawiam wszystkich. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Czytając twoją wypowiedz kolego @misd odnosze wrażenie, że masz spore pretensje. Brakuje ci tak bardzo do sobie doskanuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 misd Spójż na kanał nr.130 Pomiędzy TV6 a TV Polonia . Na przyszłość najpierw sprawdź a potem Pretensje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misd Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam ponownie. Znalazłem i przepraszam. Jednak po wgraniu listy na czysty image na 2850 po raz pierwszy kanał nazywa się TEST 5. A to nie ułatwia... Do kolegi pppp: Do nikogo nie mam pretensji, wręcz przeciwnie. Myślę , iż kolega richter vel latarnik vel pare innych nicków ze starych for zasługuje na najwyższy szacunek za czas i chęci poświęcone na układanie list , nie wyobrażam sobie na dziś dekodera bez jego listy. Naszym jednak , jako userów zadaniem jest przekazywanie wniosków i wątpliwości aby praca szła do przodu. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi