Gość misiu2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jak w temacie. Mam listę kanałów pod n-boxa. Czy mogę ją normalnie dograć do solo2? Próbuje, ale coś nie idzie. Ps. Gdzie wgrać pliki od oscama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwns Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nic nie wygrywasz zainstaluj Menager pakietów i tam masz wszystko. opkg instalki enigma2-plugin softwaremanager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quell Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Albo DreamboxEDIT_without_setup... prościej chyba się nie da. Zgrywasz listę z nboxa do folderu, potem tą samą wgrywasz do VU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiu2000 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Tak nie zadziałało. Już inaczej to rozwiązałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi