Gość jakisneo Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Witam. Czy istnieje jakaś wtyczka, która umożliwi stałe nagrywanie na dysk i możliwość cofania/przewijania w dowolnym momencie? Oczywiście nagrywanie w pętli na jednej z partycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale czym miałoby się to różnić od dostępnego timeshift'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jakisneo Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Timeshift o ile dobrze zrozumiałem muszę odpalać ręcznie a chciałbym by chodziła ta wtyczka automatycznie od razu pod odpaleniu GOS. Dodatkowo czy timeshift nie "gryzie" się gdy zmieniam kanały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Nie używam osobiście, ale gdzieś w opcjach była na pewno opcja permanentnego timeshiftu. Przy zmianie kanału będzie zapewne nagrywał ten na który zmienisz bo takie jest chyba jego założenie. A tak BTW to chcesz ciągle nagrywać jeden konkretny kanał czy jak mamy to rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jakisneo Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Chcę nagrywać wszystko :) Czyli tak jak pisałeś - jak przełączę kanał np z TVP na TVN to ma się nagrywać TVN. Ma to być coś w formie stałego nagrywania tego co oglądam bym w razie konieczności mógł wrócić do treści np. po godzinie czy dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość test.user Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Setup - Ustawienia - System - Interfejs GUI - Automatyczne Uruchomienie timeshift po - 2 sekundy (ostatni parametr sam sobie ustaw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi