Gość tomcio75 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam, chciałem dograć plugin bitrateviewer i po restarcie tuner wisi na Start FS test. (na image z 09.2016) Z racji ratowania sytuacji wgrałem najnowszy image http://graterlia.xunil.pl/data/_uploaded/file/Graterlia_OS_SagemCom88_nor.tar.gz do NOR, i tuner również wisi na Start FS test. :( Następnie ponownie próbowałem również wgrać image do NOR z pakietu Graterlia_Sat_AllBox_2016-09-01.tar.xz, ale niestety dalej to samo. Proszę o pomoc. Może jest jakieś lekarstwo na tą przypadłość. Z poważaniem i podziękowaniem za ewe. pomoc. Mój tunek to ESI-88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Poszukaj informacji czym jest Fs Test, a wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomcio75 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam ponownie, opcja szukaj rzeczywiście działa poprawnie ;) Test dysku się kłania. Dzięki za odp. i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi