Gość maxjan Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam, mam nadzieję, że mi pomożecie bo przeszukuję forum i nic nie znalazłem. Otóż mam nbox z najnowszym GOS i chcę używac swojego dysku sieciowego NAS do odpalania filmów. Mam wtyczkę media player, dodałem udział sieciowy, co więcej widzę w odtwarzaczu katalog, film ale jak dodam do listy odtwarzania i chcę go włączyć to nic się nie dzieje. Wcześniej przed GOS miałem freeboxa i tam wszystko chodziło. maxjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Przypuszczalnie by odtwarzać nagrania inne niż nagrane na odbiorniku potrzebujesz wgrać któryś z poniższych z zestawów wtyczek dla Gstreamer'a gst-plugins-bad-gos - 1.10.1-4 - Plugins bad free for GStreamer gst-plugins-good-gos - 1.10.1-4 - Plugins good for GStreamer gst-plugins-ugly-gos - 1.10.1-4 - Plugins ugly for GStreamer Teoretycznie możesz wgrać je wszystkie "na wszelki wypadek" / "zapas", albo wgrywać po jednym i sprawdzać który zestaw był Tobie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi