Gość carolef Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Miałem zwarcie w domu. Standard aż iskry poszły i wywaliło korki. W sąsiednim pokoju stał ESI. Teraz przy próbie włączenia nie mam obrazu na telewizorze. Cec steruje telewizorem, włącza i wyłącza. Kanały się przełączają (widzę to na wyświetlaczu). Jedynie brak sygnału na telewizorze. Takie same objawy z image w nor i usb. Ktoś miał podobnie? Da się uratować dekoder czy już złom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Miałem podobnie z UHD88 po burzy. Przez SCART działało prawidłowo. Konieczna była wymiana procka :( Rysiek mi naprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Po scart też nie mam obrazu. Wysłane z xiaomi redmi 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A streamować da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nie sprawdzałem. Wysłane z xiaomi redmi 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi