Gość krzy-pat Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam. Posiadam 5 nboxów ADB5800 ( dwa zapasowe, dobrze się trafiły), jeden stwarza problemy. Przy próbie połączenia przez putty(telnet) przekracza czas i odrzuca połączenie, przez WinSCP z biedą połączy ale otwieranie katalogów trwa wiecznie. Załadowany jest w nim uboot freebox i graterlia w nand. Może ktoś zna przyczynę tej usterki, dziękuję za wszelkie sugestie. Dodam że z względu na późną porę nie sprawdziłem czy ten nbox jest ze skrobanych czy nie, posiadam oba rodzaje, sprawdzić to mogę dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sprawdź jak się ma sytuacja przy połączeniu przez wifi, jeśli będzie o.k. to spora szansa że uszkodzony jest pot lan, myślę że do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiu2000 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jak tuner łączy się z siecią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi