Gość niko Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Czy istnieje możliwość rozszerzenia "fabrycznej" pamięci flash (system zainstalowany w NAND) w naszych trupach ADB5800 np. o wielkość przygotowanej wcześniej partycji na pendrive? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voyteckst Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A nie lepiej postawić system na pendrive niż kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niko Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja wiem, że można na pendrive cały system postawić, ale interesuje mnie czy istnieje taka możliwość jak opisałem w 1 poście i czy ewentualnie ktoś ją przerabiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 w skrócie istnieje za pomocą podstawowej komendy linuxa "mount --bind". Poczytasz w sieci to Ci się uda. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niko Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 @j00zek, dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi