Gość bogie Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Mam problem - dekoder NBOX BSKA pokazuje mi dobrą godzinę tylko tuż po resecie, po jakimś czasie godzina się przestawia sama. Ktoś m pomysł co może być problemem? Zainstalowane najnowsze aktualizacje. Połączenie z internetem za pomocą WiFi - karta USB w dekoderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Gos menager-ust.systemu-synchronizacja czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogie Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Serdeczne dzięki. Przepraszam za głupie pytanie, pytałem w dziale dla świeźaków ale bez odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi