Cyga Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Instalowałem według poradnika po kolei 8 plików od wifi. Robiłem to z USB, później jeszcze raz przez FTP i Putty. Niby wszystko przebiegło bez błędów ale nigdzie nie mam do wyboru karty wifi. Wcześniej miałem OpenPLI i działała mi tam karta wifi i mogłem konfigurować sieć Wifi a tu nigdzie nie mam tego, tak jakby w ogóle się nie zainstalowało. Co może być przyczyną? Na drugim dekoderze mam starszy system GOS i normalnie mi się pojawiło połączenie WiFi po instalacji sterowników z USB, nie wiem o co chodzi;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Była zmiana kernela skoro w paczce masz sterownik pod 211 to będzie działał na starszy GOS ... na aktualnym systemie musisz mieć sterownik pod 217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyga Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A ja się 2 godziny z tym męczyłem. Poszukam nową wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fkicin Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ponieważ to pierwszy post to witam wszystkich. Cyga i jak udało się Tobie? Ja zaktualizowałem wszystkie sterowniki z paczki wifi http://openpli.xunil.pl/data/_uploaded/file/WiFi_Pack.tar.xz i nadal w menu GOS nie mam konfiguracji wifi. :( Jak mogę sprawdzić z pilota jakie paczki mam zainstalowane? bo niestety nie mam dostępu po ethernecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi