Gość kamilofix Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam. Nie mogę nigdzie znaleźć jak Graterlia sprawdza się na tunerze Golden Media Spark One. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam. Nie mogę nigdzie znaleźć jak Graterlia sprawdza się na tunerze Golden Media Spark One. Proszę o opinie. Nie znajdziesz, bo na razie nikt z forum go nie kupił. Z informacji które znalazłem w innych źródłach wynika, że to Spark 7162 z jedną głowicą DVB-S2, bez drugiej głowicy DVB-S2 i bez DVB-T. Podobno przez jakiś czas soft producenta był identyczny z tym, który stosowano w "pełnym" sparku, np. Golden Media Spark Triplex T2. Więc teoretycznie GOS powinien na tym ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi