Gość alcon Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Bawił się ktoś tym programem ? U mnie niestety wyskakuje "is not a valid integer value" gdy próbuje połączyć się po IP i nie wiem o co chodzi. Bądź może zna ktoś jakiś inny program ułatwiający ustawienie czaszy ? link do programu : http://sourceforge.net/projects/e2satfinder/?source=navbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dafi Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ja się dzisiaj tym programem bawiłem: Dreambox E2 Signal Reader i u mnie ładnie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alcon Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dzieki sprawdze jak u mnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 U mnie nie działa "is not a valid integer value" >:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alcon Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 no właśnie coś z tym jest nie tak mam to samo ale Dreambox E2 Signal Reader od kolego Dafi śmiga nie wiem na ile rzetelnie sygnał pokazuje bo nie miałem czasu sprawdzić ale przynajmniej działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 A jaki program na androida działa pokazując błąd BER? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi