Marcin Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jakie urządzenie wielofunkcyjne WiFi (drukarka, skaner) kupić przy małych ilościach drukowania? Laserówka odpada bo jest bardzo droga w eksploatacji a atramentówka... wysycha. Ponoć brother co jakiś czas "przedmuchuje" dysze. Jeszcze widziałem epsona do którego tylko dolewa się tusz i nic więcej nie trzeba robić. Tylko chodzi mi o te dysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Posiadam już 4 rok Brother DCP-J125 i tak jest jak piszesz drukarka samoistnie co jakiś czas czyści sobie dysze aby nie zaschnął tusz, a i tusze są tanie zarówno oryginalne jak i zamienniki ale tutaj jeżeli już to tylko Activejet. Generalnie polecam coś z Brothera najlepiej z tuszami serii lc985 z racji ich taniości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mam brother dcp-J41100W, spisuje sie elegancko, zamienniki atramentów za pół darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 U mnie od roku stoi Epson XP-600 z zestawem CISS. Nie mam problemu z dyszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi