Gość brudka Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 PrismCube RUBY HD 529 zł VS VU+ ZERO 1xDVB-S2 485,00 zł VS MiracleBox Premium MICRO 439,00 zł Jaki tuner polecacie z tych 3 tunerów? Jaki będzie najbardziej stabilny, szybki i tani? Jaki będzie miał najlepszy soft, co będzie działać na Nim dobrze XBMC lub IPTV Player i co aktualizacje będę mógł sobie zrobić z poziomu tunera (soft, lista, wodotryski, pluginy itp.) ? Jakiej grupy będzie najlepszy soft? Chcę zmienić swojego Nboxa 5800, bo mam już za dużo z Nim problemów. IPTV Player w Nim praktycznie zawiesza cały tuner, wyłącza się i chodzi poklatkowo. Chodzi mi o tuner z 1 głowicą dvbs2 i 1 czytnikiem kart. Nagrywanie na dysk zewnętrzny usb lub sata. Najbardziej myślałem o MiracleBox Premium MICRO z softem EGAMI. Chyba, że macie jeszcze inny tuner do zaoferowania w tej cenie, ale lepszy? Co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jakisneo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 I co wybrałeś? Sam się zastanawiam nad drugim dekoderem albo właśnie PrismCube albo VU+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brudka Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jeszcze nie wiem jaki wybrać )-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Prismcube padaka I kompletnie bez przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi