Gość daromen21 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam. Tak jak w temacie. Dekoder się włącza w niedziele rano .Nie dzieje się to w każdy niedziele( może tak co 3). Co może być przyczyna takiego zachowania i jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 O tej samej godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Trudno mi stwierdzić . Ale myślę ze się włącza koło 6. Kiedyś widziałem podobny temat na forum ale go nie mogę znalesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Sprawdzałeś co jest w cron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wiesz nie bardzo znam się na tym. Jak byś miał chwile to mógłbyś zerknąć na to?? cron.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 pokaz jeszcze /var/spool/cron/crontabs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 . crontabs.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nic nie znalazłem do czego mógłbym się przyczepić... Włącz Ustawienia>System>Inne>Czuwanie Tunera po uruchomieniu (na tak) i obserwuj (testuj) może to kwestia zasilania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Problem jest tylko na Dsi. Uhd a wcześniej nbox 5800 nie miały tych problemów. Dsi+tv cały tydzień był włączony ,uhd był w stanby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi