Gość Outsider30 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Może ktoś pomoże. Mam n-boxa . Dzisiaj pojawiły się problemy. Dekoder ma ok 1,5 roku - był zakupiony z wymienionymi kondensatorami Koło godz. 20-tej dekoder zaliczył reset i wisiał z napisem "boot", próbowałem uruchomić kopię z pena ale nie ruszyła. Wgrałem od nowa aktualny obraz ale po skonfigurowaniu i wgraniu listy kanałów dekoder ponownie wywalił "boot", wgrałem swoją kopię (backup) sprzed paru dni. Dekoder pochodził jakieś 30 minut i znowu "boot" na wyświetlaczu. Myślałem że się przegrzewa ale obudowa jest letnia tylko wydaje mi się że nie słychać wiatraczka ale mogę się mylić. Jakieś pomysły co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Może ktoś pomoże. Mam n-boxa . Dzisiaj pojawiły się problemy. Dekoder ma ok 1,5 roku - był zakupiony z wymienionymi kondensatorami Koło godz. 20-tej dekoder zaliczył reset i wisiał z napisem "boot", próbowałem uruchomić kopię z pena ale nie ruszyła. Wgrałem od nowa aktualny obraz ale po skonfigurowaniu i wgraniu listy kanałów dekoder ponownie wywalił "boot", wgrałem swoją kopię (backup) sprzed paru dni. Dekoder pochodził jakieś 30 minut i znowu "boot" na wyświetlaczu. Myślałem że się przegrzewa ale obudowa jest letnia tylko wydaje mi się że nie słychać wiatraczka ale mogę się mylić. Jakieś pomysły co może być nie tak? kondesatory? to, że były wymienione, to nie znaczy że 1) zostały naprawdę wymienione, 2) zostały wymienione wszystkie, 3) zostały wymienione na dobre jakościowo. na dodatek problemy może powodować zasilacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Outsider30 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 czyli na początek należy porozglądać się za nowym zasilaczem a jak to nie pomoże to pozostaje wymiana kondensatorów? Czy ktoś się orientuje jakie są koszty wymiany kondensatorów? Czy znacie jakieś pewne osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi