robert_cz Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Można prosić o paczkę autossh do robienia zwrotnych tuneli ssh w przypadku gdy komputer jest za natem bez publicznego IP? http://www.harding.motd.ca/autossh/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zobacz sobie n2n - w l2, ale fajnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zobacz sobie n2n - w l2, ale fajnie działa Taki mam zamiar, ale chciałbym prosić o naprawę paczki n2n-supernode, która zamiast pliku supernode zawiera plik edge, który jest w konflikcjie z paczką n2n-edge. Collected errors: * check_data_file_clashes: Package n2n-supernode wants to install file /usr/sbin/edge But that file is already provided by package * n2n-edge * opkg_install_cmd: Cannot install package n2n-supernode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Postaw sobie supernode na PC, albo znajdź jakiś istniejący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maltrash1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Działa Wam n2n-edge? Niby uruchamiam tak jak powinienem ale już ping nie chodzi. Co tam jeszcze trzeba skonfigurować oprócz /etc/default/n2n-edge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Wiem że stary wątek, ale może ktoś będzie szukać jeszcze kiedyś. Skompilowałem autossh 1.4e (najnowsze jakie jest). Sprawdzałem, działa, korzystam z tego cały czas, jest jeden wymóg, musi być openssh-server zainstalowane, bo dropbear to bardzo okrojona wersja i nie działa tak jak powinna. autossh_1.4e_sh4.ipk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 A można prosić o dodanie do repozytorium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Paczuszka poszła już jakiś czas temu do tux'a i czeka na dodanie do testing, kiedyś tam trafi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi