Gość krzyh Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Od jakiegoś czasu (6 czy więcej tygodni) nie wyświetla mi się kanał Nick Jr. (NC+), tylko komunikat "SID nieznaleziony w PAT". Przeleciałem resztę kanałów i problem występuje tylko na tym. Listę kanałów aktualizuję poprzez plugin enigma2-channels-hotbird-richter-polskie. Dekoder ADB5800, GOS 2.0 aktualny z repozytorium release. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Widocznie masz stara listę kanałów ,przeskanuj 11075MHz,pol V - tu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzyh Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Hmm, to znaczy że lista się nie aktualizuje przez net ? 2. A troszkę dokładniej - mam wejść w Setup - Wyszukiwanie kanałów - ręczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Hmm, to znaczy że lista się nie aktualizuje przez net ? 2. A troszkę dokładniej - mam wejść w Setup - Wyszukiwanie kanałów - ręczne ? gos manager ostatnio się dorobił b. dobrze działającego wyszukiwania kanałów w układzie operatorów. proponuję użyć jego w tym celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 krzyh - nie wiem jaki Masz GOS ,może "zamrożony", wiec wgraj nowa liste z : http://forum.xunil.pl/index.php?topic=51.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzyh Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Udało się odświeżyć. Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi