Gość luk7 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam mam zapytanie dotyczące instalacji innego tunera dvb-t niż domyślnego n-stica. Posiadam dokładnie dwa tunery jeden z nich to: not only lv5t deluxe na chipsecie RTL2832u i media tech MT4163 na chipsecie Siano SMS1140 I pytanie brzmi czy była by możliwość uruchomienia ich na ADB 5800, aktualnie mam zainstalowane najnowsza wersję Gratelli. Proszę o pomoc i podrzucenie jak wykonać ewentualną instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kotcsg Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Cześć. Podłączam się do pytania dotyczącego możliwości uruchomienia tunera na chipsecie RTL2832u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malibu5 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Widziałem, że Open PLI jest już skompilowane pod Siano SMS1140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi