Gość pafnucy7 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Koledzy czy mógłby ktoś napisać łopatologicznie jak prze taktować procesor w UHD88 do 650MHz. Z tego co czytam na 650 tunek chodzi znaczne lepiej. Wszyscy piszą że jest to opisane ale jakoś nie mogę znaleźć. Tutaj wszyscy piszą o przetaktowaniu http://forum.xunil.pl/index.php?topic=1960.45 ale jak to zrobić nie mogę znaleźć. Z góry dzięki za info. Z tego co dalej czytam powinno to być w ustawieniach, przeleciałem wszystkie i niestety nie znajduję, dodatkowo powinien być załadowany cpu_frequ.ko jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Kolego musisz zainstalować sterownik do podkręcenia z menu wtyczek: cpu_frequ. Następnie w GOS Menadżerze w Ustawieniach systemowych masz opcje podkręcenia. Oczywiście po instalacji sterownika restart tunera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pafnucy7 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dzięki, zainstalowane poprzez opkg, działa jak trzeba, a więc testujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi